H&T helse. Hilde og Trine

HT-helse utfører en rekke hudbehandlinger som hos mange hudleger regnes som kosmetiske. Behandlingen utføres av helsesekretærer som i lang tid har jobbet i hudpraksis, og som daglig vurderer og utfører tilsvarende behandlinger sammen med hudlege. Du bør være undersøkt av lege i forkant for å utelukke andre diagnoser.

Timebestilling på mail til: trine@hthelse.no eller hilde@hthelse.no

  •  Aldersvorter er ufarlige forandringer i huden som oppstår med alder og som kan klø og være kosmetisk skjemmende. Forandringene sitter i overhuden og lar seg skrape vekk, som regel i lokalbedøvelse. Behandlingen kan etterlate en litt blekere flekk, en sjelden gang også litt arr.
  • Angiomer eller cherry spots er små røde til blårøde forandringer i huden som også kommer med alder og ofte er arvelig. Forandringene er helt ufarlige, og kan koaguleres med strømførende nål, som regel uten lokalbedøvelse.
  • Stilkede papillomer er stilkede forandringer som gjerne oppstår på halsen eller i armhulene, og som sitter i overhuden. De lar seg lett klippe eller skrapes vekk, som regel uten lokalbedøvelse.
  • Botulinumtoksin brukes blant annet ved overdreven svette i armhuler.  Dersom legen din eller hudlege har gitt deg resept på godkjent legemiddel for behandlingen, kan behandlingen utføres hos oss. Vi behandler kun økt svette lokalisert til armhuler.

HT- helse er organisert som et ansvarlig selskap (ANS) og eies og drives av Hilde og Trine.
Selskapet er registrert i Brønnøysund og vår virksomhet er forsikret gjennom NPE ordningen.